Rudy Wagner

We hebben jullie hulp nodig! Rudy Wagner kan dit jaar niet aanwezig zijn bij het Latcho Diewes festival.
Daarom willen we het festival live streamen met YouTube zodat ook Rudy Wagner het kan zien.
Klik op deze link om het filmpje te bekijken en klik op de rode knop ABONNEREN. We hebben 1000 abonnees nodig om live te kunnen gaan.

Wir brauchen Ihre Hilfe! Rudy Wagner kann dieses Jahr nicht am Latcho Diewes Festival teilnehmen.
Deshalb wollen wir das Festival live mit YouTube streamen, damit es auch Rudy Wagner sehen kann.
Klicken Sie auf das Video  und klicken Sie auf den roten Knopf 

 

Sani van Mullem op Latcho Diewes

Op 18 juli 1977 werd Sani van Mullem in Helmond geboren. Hij groeide op In de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje

’s avonds mee naar bed. En op zijn 12e begon hij al professioneel met muziek maken.

Tijdens een theatertournee die ze met Jan Vayne hadden, zong Sani een paar nummers, waarbij Jan Vayne hem op de piano begeleidde.

Later is hij met Mozes en Johnny Rosenberg The Rosenbergs begonnen. En tot op heden treden zij nog samen op.

In 2011 werd Sani op een groot familiefeest gevraagd om wat te zingen. Na wat tegenstribbelen, heeft hij dat uiteindelijk gedaan. En daarna is het balletje gaan rollen. Langzaamaan begon hij dus ook als zanger op te treden.

In 2013 heeft Sani meegedaan aan een talentenjacht en die heeft hij gewonnen. Hij heeft toen zijn eerste single, wat doe jij met mij, op mogen nemen.

Vanaf daar is zijn zangcarrière snel bergopwaarts gegaan. Zijn tweede single, zonder jou, heeft hij opgedragen aan zijn vader die datzelfde jaar overleden is.

Graag zingt Sani nummers van Tom Jones, Rene Froger en André Hazes. Maar zijn repertoire is veel breder dan dit.

Vanaf het eerste jaar heeft Sani al opgetreden tijdens het Latcho Diewes festival en we hopen dat er nog vele jaren volgen.

Django Wagner treedt op bij Latcho Diewes

Natuurlijk mag deze artiest niet ontbreken op het festival Django Wagner. Wellicht is hij wel de bekendste Sinto in Nederland.

Onlangs kwam hij  uit met de single “Het Is Weer Weekend”. Een unieke plaat met een volledig eigen sound. Niet in het minst door de medewerking van het zigeunerorkest Roma Mirando.

(Het nummer is in een andere uitvoering bekend bij de Sinti-bevolking en en zal op geen feestje ontbreken).

Een sound die in alles afwijkt van al het andere wat er in Nederland wordt geproduceerd! Django kan met recht zeggen dat hij de enige Nederlandse artiest is die een volledig eigen sound heeft gecreëerd.